Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? 14/L

Nagyon kövér vagyok? 14/L

Figyelt kérdés

155 cm és 40 kg

A suliban orvosi vizsgálat volt a múlt hétten, és az osztályban mindeki érdeklődöt szinte mindenki iránt, hogy neki mit mondtak meg stb. de amikor én montam el a méreteim az egyik csajszileöérezet meg elhordot mindenek. Többen is mondták, hogy nem igaz, de félek, hogy csak jó fejségből hazudtak szóval önmagában arra lennék kiváncsi, hogy ezek alapján tényleg kövér vagyok-e? Helyesírásért bocsánat!

2017. júl. 22. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ugyan, dehogy vagy kövér
2017. júl. 22. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon kövér vagy, kb. 18-20 kilónak kéne lenned.

Áh, csak viccelek. Nem kövér vagy, hanem hülye. Nézz a tükörbe: lógnak rólad a hurkák? Nem? Akkor nem vagy kövér. Másik hülyével meg mit foglalkozol? Ha azt mondják, eggyel több fejed van a kelleténél, levágatod?

2017. júl. 22. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, kövér vagy. A 14 éves lányok 10-12 kilósak.
2017. júl. 22. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy fenéket vagy kövér!

Különben is! Nem minden pasi szereti a cingár nőket! F.

2017. júl. 22. 13:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Értem akkor mégsem vagyok olyan nagyonon túlsulyos, de azért mostmár figyelni fogom, hogy mit és mennyit eszem!
2017. júl. 24. 22:36
 6/6 dinamizmus válasza:
Már bocsánat, de ha a hülyeség fájna, ordítanál.
2017. szept. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!