Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Részegen vettem egy nagyon...

Részegen vettem egy nagyon csúnya szemüveget, sajnálom most nagyon, drága volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon bánom.

2018. febr. 7. 17:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Hidegen hagy a nyomorod.
2018. febr. 7. 18:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Én pedig tudtalak volna szeretni. A csúnya szemüvegemmel együtt. Egyébként elhülyéskedem, meg letrolloztok de tényleg részegen vettem és rohadt ronda xD de senki sem szereti a hülyeségeket errefelé úgy néz ki :D
2018. febr. 7. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Nő vagy és nem kaptál még 25 privit hogy akarsz -e dugni??

Alkonyzónába kerültem.

2018. febr. 7. 19:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Eskü nem kaptam privit. Hol érné meg másnak ilyen földi csapással reszelni mint én?
2018. febr. 7. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a hasznot: megdugatod magad a szemüvegben, összetörik, követeled a palitól az árát, amin veszel rendes szemüveget. Szóval meg is dugtak és a gondod is megoldódik, win-win.
2018. febr. 7. 19:13
 16/20 A kérdező kommentje:
De hallod testvérem, kérhetem a tagot hogy fizesse ki, de mindenki nem egy beszélő ATM. És mennyire csíra csúnya szemüveggel és egy fallosszal maradni. De amúgy nem rossz ötlet.
2018. febr. 7. 19:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Földi csapásnak hívni magadat botorság,mert a jó humoroddal is hódítani tudhatsz.Az pedig égi ajándék.Ezt valószínűleg hajdan a hajadon Kleopátra is tudta.Magasztalták ugyan egyesek a szépségét, d korabeli portréi nem ezt

ábrázolják.Jó, Elismerem, hogy mögötte egy birodalom volt.Szerintem szemüvegben,vagy Anélkül megtalálod a

Cézárodat.

2018. febr. 7. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze nehezebb, ha Kleopátrának képzeli magát, de inkább Kálmán.:D
2018. febr. 7. 20:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Na utolsóóó, ne hülyéskedj, két perc alatt nem fogok farkat növeszteni, ahogy az előtted szóló mondta, a női nemet bővítem:D de mit is számít, te úgyis jobban tudod mi van a lábam között lol
2018. febr. 7. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Vatera. Ennyi.
2018. febr. 17. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!