Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől indul be nagyon egy pasi?

Mitől indul be nagyon egy pasi?

Figyelt kérdés

Az tényleg izgató a pasinak ha simogatják a tarkóját?

Mikor fogdossa a mellem vagy a fenekem közbe csókolózunk és ha simogatom a tarkóját egyből le megy és megujjaz.

Mit csináljak még azon kívül hogy egyből ki veszem neki? Mivel izgassam.még? Fiúk irjatok!

2018. jan. 28. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Hozd magaddal a legjobb barátnődet, és ketten izgassátok, na attól nagyon be fog indulni.
2018. jan. 28. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat kerek koszonom!
2018. jan. 28. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha a nyakam csókolják, ha a fülem.. áh legjobb, aztán ha a hátamon húzza végig a körmeit, megharap itt-ott, bimbi.. stb.
2018. jan. 28. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

1, Ha akarsz valamit, akkor ne várd a sült galambot! Ha szeretnéd, hogy leteperjen, előbb mozgasd meg a fantáziáját, indítsd be. Szaladj el letusolni, majd vissza érve a szobába pucsíts be neki, vetkőztesd le, ülj az arcába stb...

2, Miután már kellően bemelegedtetek, akkor kezdd el harapdálni a nyakát, körömmel óvatosan végig húzva a hátát, érzékien nyögdécselni- igen, szeretjük hallani a párunk hangját, és látni is őket, hisz többségünk vizuális tipus.

Ha épp misszionárius pózban vagyok a páromon akkor azt a jelzést utalná, hogy erősebben csináljam... tehát ez így önmagában egyén függő. De effektív ha elkezdené csak úgy simogatni, akkor én is azt venném ki belőle, hogy ,,indulj megfele a bugyimba és nyalj ki!"

2018. jan. 28. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó mély dekoltázzsal hajolj le előtte, vagy valami átlátszó ruha este, félhomályban...
2018. jan. 29. 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Dobozos sörtől
2018. jan. 29. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól csak akkor, ha ellopod tőle!

De íme a tuti tipp: BL döntő idején állj a tv elé lenge ruhában, és öntsd magadra az utolsó doboz sört.

Garantált hatású!

Csak utána gyorsan kell futni!

2018. jan. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!