Tetszik az Edina név? Milyen beceneveket ismertek rá?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:05
11/16 anonim válasza:
Engem apukám Dincsinek hívott:)anyukám meg Dínoskának ha valamit parancsolni akar:)
12/16 anonim válasza:
Én is Edina vagyok. Először utáltam ezt a nevet de most már örülök hogy ilyen nevet kaptam. Elsősorban azért mert elég ritka név legalábbis pl nálunk suliba én vagyok az egyetlen Edina. Becenevem meg rengeteg van: Dina,Endy(bár ez fiús, így neveznek legtöbször) Dede,Dii.. és még rengeteg más.
13/16 anonim válasza:
én is utálom a nevem...unom már az edina nevet...amugysem tudnam ravenni az osztalytarsaimat h becezzenek..
14/16 anonim válasza:
egyépként ahhoz csak egy jó szitu kell. mondasz valami hülyeséget, aztán általában az ráragad az emberre. :)
15/16 anonim válasza:
A én nevem Tóth Edina és egy csomó becézése van
Név elemzése:
Az Edina név okos, jó üzleti érzékkel rendelkezõ, felelõsségteljes és a minõséget nagyon megbecsülõ személyiség kialakulását támogatja. Komolyságot sugárzó jellem, semmit nem vesz könnyedén. Általában már fiatalon is érettebb, komolyabb egykorú társainál. A család és az otthon nagyon sokat jelent számára. Otthonában érzi magát biztonságban, ahol családja és legkedvesebb barátai körében lehet. Bármit is tûzzön ki maga elé, mindent megtesz annak érdekében, hogy célba is érjen, persze csak olyan módon, melyet helyesnek talál.
Becenevek:
Edi, Edike, Dina, Dinácska, Edus, Eduska, Eda, Dinus,Edcsó Edó Eedinuska
16/16 Dolly99 válasza:
sztem ne utáld a nevedet! eleinte én is gyűlöltem a sajátomat, de aztán rájöttem h nincs értelme!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!