Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudok pyalpara pénzt tenni?

Hogy tudok pyalpara pénzt tenni?

Figyelt kérdés
Nekem van paypalom a barátnőmnek nincs. Adományt szeretne küldeni.Kérdés: ha ad nekem pénzt és azt feltöltjük az otp számlámra azt hogy tudom a paypalra feltenni hogy átutaljunk pénzt?

2018. jan. 19. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
paypalfiókodban van egy egyedi kódod, átutalod a pénzt a paypal központi számlaszámára és aközlemény rovatba beírod a kódodat, hogy tudja a PP azt a te fiókod egyenlege.
2018. jan. 19. 09:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem muszáj feltölteni (macerás, mert ha elsőre csinálod, van benne hibalehetőség a tranzakciós kód és a nevek nem egyezése miatt)

Egyszerűbb ha kártyás fizetéssel használod a Paypalt. Tehát az adományt egy gombnyomással küldöd el, mint egy kártyás vásárlást.

2018. jan. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!