Segitség gyorsan! Lécci nagyon kérlek! Gyors válaszolok gyeretek elő! Tobbi lent?
Figyelt kérdés
Az a feladat leirni csak 1-2 mondatban hogy a Toldiban MILYEN KAPCSOLATOT TALÁLSZ A FARKASKALAND ÉS A FARKASTORVÉNYEK SZAVA KOZOTT help segits nekem2018. jan. 17. 21:07
1/9 anonim válasza:
Mindkettőben van E betű, bár az egyikben mégsem.
Na gyors voltam?
2/9 anonim válasza:
Kérdező, délután mit csináltál, amikor megírhattad volna?
3/9 A kérdező kommentje:
Valaki még?
2018. jan. 17. 21:35
6/9 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy megcsináltam azóta a sok idiota lusat leirni
2018. jan. 18. 06:41
7/9 anonim válasza:
A mégidióta méglustább meg nem olvassa el, csak minket hibáztat!
8/9 anonim válasza:
Nagy szerencse, hogy megcsináltad, így nem kapsz egyest! Elvégre a te leckéd, szinte könyörögsz a segítségért (privátban is !!), utána meg idióta lusta az, aki nem rohan neked dolgozni!
Hiába keversz help-et a mondanivalódba (fitogtatva a nyelvtudásodat), inkább a magyar helyesírást gyakorold!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem értettem a feladatod nem lehet megérteni??!?!?!?!?!?!? Én sokat szoktam másoknak ilyenekben segiteni ja bocs hogy azt mondtam rátok hogy idióta meg láusták)
2018. jan. 18. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!