Kifizessem-e a BKK büntetést?
Figyelt kérdés
A minap megbüntettek a buszon amiért nem volt érvényes diákigazolványom. Aktív hallgató vagyok viszont az egyetemi diákot nem váltottam még ki és éppen ideiglenesem sem volt. A helyzet ott lesz bonyolult, hogy az ellenőr felírta az adataimat azonban a lakcímem már nem az ami az igazolványomon szerepel (nemrég költöztem és még nem vagyok átjelentve). Lehet ilyenkor tenni valamit vagy törődjek bele és fiezessem ki az egészet?2018. jan. 16. 15:14
1/2 anonim válasza:
válsd ki és mutasd be akkor olcsóbb lesz
2/2 anonim válasza:
Fizetési meghagyást tudnak ellened indítani a meglévő adatok alapján. A lakcím nem lesz jó, de a lakossági nyilvántartótól le tudják kérdezni a valós lakcímedet. Tudj róla hogy a fizetési meghagyás esetén ha nem vagy hajlandó akkor sem fizetni, behajtóhoz kerül a tartozásod. Az eljárás átlagosan +30-50 ezer forint többletköltséget terhel az adósra a tőketartozás és éves kamatán túl.
Jobb ha kifizeted, már csak azért is mert jogosan büntettek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!