Van még a Titanic kiállítás? Hol?
Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 12:31
11/13 anonim válasza:
Én is voltam az osztállyal nekem nagyon tetszett!!!És szerintem 1500 Ftért nem volt olyan őrült drága,bent voltunk vagy 2 órát,bár ízlések és pofonok,de nem tom h vkinek ez h lehetett kevés...Amikor ki volt állítva az eredeti torony,amit megkongattak,amikor meglátták a jéghegyet,nekem nagyon tetszett!!!!Örök élmény marad,amit az unokáknak is mesélni fogok!!Nem mindenki láthatja az utasok kártyáit,a tányérokat,bennem mély nyomot hagyott h ennyi idő után /csaknem 100 év/is megmaradtak ezek a tárgyak!Nagyon durva!!
12/13 anonim válasza:
Előző vok,nem torony hanem harangxDbocsi
13/13 anonim válasza:
2017. július 20-tól 2017. december 31-ig, Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!