Van még a Titanic kiállítás? Hol?
1.válaszoló vagyok..Akkor nem nyáronxD
Honnantudyammáár:S
Am meg én titanic b.zi vagyok,de elmondom neked h mivolt ott:Egy jéghegy,amibe ha 15percig beleteszed a kezed,ottmarad a szarráfagyott kezed nyoma 1 napig,akkor a falon írások,de rengeteg,én egy pára elolvastam,dehát ugyanazt látni lehetett a filmben is,akkor amikor bementél a kezedbe nyomtak,egy lapot,amin volt egy név,aki a titanicon volt,és a végén ottvotak ilyen táblákra felsorolva a nevek,és ottvolt h életbeh maradt e vagy sem.Ez egész izgisnek hangzott,mindaddig ameddig oda nem értünk,és meg nem láttuk h akkora betűkkel vannak a nevek,mint a billentyűzeten a betűk..És akkoratömeg volt,h meg sem tudtuk nézni,az amúgy is nehezen olvasható írást,ráadásul dőlt betűkkel..Akkor voltak leletek,de semmi extra.Tudodmik?Tányérok,kanalak,poharak:/
Ja meg volt egy "szoba" kb 2nm,ami """"""bevolt rendezve úgy mint a h a titanicon volt""""""""2A berendezés pedig,a "szoba" 2 oldalán egy emeletes ágy volt,a "szoba" végén egy éjjeliszekrény,és leterítve vmi szőnyeg,amihez odavolt írva h nem lelet.+meg lehetett nézni a titanicot..Hát nem túl nagy élmény volt ennyi pénzért!Persze,nekünk is mondták h nem nagy durranás,de mi nem hittünk nekik,hiszen hát annyira reklámozzák.Aztán yól pofára estünk...
Előző válaszoló vagyok.Mármint azt h meglehetett nézni a titanicot,úgy értettem h filmen:D
Meg volt még egy makett a titanicról,köbö fél méteresxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!