Ennyi ponttal bejutok ezekbe az iskolákba?
Figyelt kérdés
A felcsúti Letenyei iskola szakács szakára szeretnék jelentkezni, meg a Gundel Károlyba(több iskolát is meg fogok jelölni, de most még egyet sem tudok ezen a kettőn kívül. Aki tud Fejér megye és Pest megye határa között olyan iskolát mondani ahol megtanulhatom a szakács szakmát, azt megköszönném!). Nagyon parázok mostanában mert magyarból általában 35 pontot írok matekból pedig talán épp elérem a 20-at. Kiszámoltam a bizonyítványom átlagát, és 4,69 jött ki. A válaszokat előre is köszönöm!2018. jan. 13. 15:36
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok környékedbeli, de engem felvettek összesen 40 pontos felvételivel és 4,2 es átlaggal elektrotechnikára. Szakács szakra meg szerintem felvesznek ha olyanra megírod amit írtál. Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Gundelbe ezzel simán felvesznek. A szóbelin azért majd nagyon igyekezz, lesz egy szövegértés, ahol adnak egy szöveget, el kell olvasni és utána el kell mondani miről szólt. Meg kérdezgetni fognak. És lesz egy gyakorlati feladat a tornateremben, ahol tálcával kell egyensúlyozni, ízeket kell felismerni, városokat képről. Legalábbis tavaly így vokt, ugyanazt a felvételit kellett teljesítenie annak aki turisztikára, vendéglátóra vagy kéttanra jelentkezett, nem volt különbség. Már ha az lrettségis szakgimi részre jelentkezel. Szakközép iskolai képzés a Gundelben csak pincér van, szakács nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!