Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyi ponttal bejutok ezekbe...

Ennyi ponttal bejutok ezekbe az iskolákba?

Figyelt kérdés
A felcsúti Letenyei iskola szakács szakára szeretnék jelentkezni, meg a Gundel Károlyba(több iskolát is meg fogok jelölni, de most még egyet sem tudok ezen a kettőn kívül. Aki tud Fejér megye és Pest megye határa között olyan iskolát mondani ahol megtanulhatom a szakács szakmát, azt megköszönném!). Nagyon parázok mostanában mert magyarból általában 35 pontot írok matekból pedig talán épp elérem a 20-at. Kiszámoltam a bizonyítványom átlagát, és 4,69 jött ki. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. jan. 13. 15:36
 1/2 anonim válasza:
Nem vagyok környékedbeli, de engem felvettek összesen 40 pontos felvételivel és 4,2 es átlaggal elektrotechnikára. Szakács szakra meg szerintem felvesznek ha olyanra megírod amit írtál. Remélem segítettem.
2018. jan. 13. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Gundelbe ezzel simán felvesznek. A szóbelin azért majd nagyon igyekezz, lesz egy szövegértés, ahol adnak egy szöveget, el kell olvasni és utána el kell mondani miről szólt. Meg kérdezgetni fognak. És lesz egy gyakorlati feladat a tornateremben, ahol tálcával kell egyensúlyozni, ízeket kell felismerni, városokat képről. Legalábbis tavaly így vokt, ugyanazt a felvételit kellett teljesítenie annak aki turisztikára, vendéglátóra vagy kéttanra jelentkezett, nem volt különbség. Már ha az lrettségis szakgimi részre jelentkezel. Szakközép iskolai képzés a Gundelben csak pincér van, szakács nincs.
2018. jan. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!