Miért ilyen komolytalanok egyes lányok az ilyen témában?
Olyvá tűnik nekem,hogy a 8.-os és gimnazista lányok nagyon rosszul látják a dolgokat. Feltételezzünk egy ideális esetet: Van egy Józsi(8.-os) nevű gyerek és az osztályban elterjed róla a hír miszerint "örömöt okoz magának". Egy lány(én környezetemből ítélve) ilyenkor elkezdi azt,hogy Fúj,meg azt hogy:de perverz vagy!! A történet extrája,hogy akkor is ez történik,ha Józsi egy jótanuló udvarias gyerek,de emiatt a lányok körében állattá változik. Véleményem szerint a lányok(én szemszögömből megintcsak)) abban a hitben élnek,hogy ez a normális emberi álláspont,így tehát ők tulajdonképpen álerkölcsösek. Szeretném leszögezni,hogy nem vallásos lányoknál látom ezt,hanrem tk. tök átlagos lányok. Erre a jelenségre szeretnék válaszokat kapni. Lányok,ha esetleg tévednék nyugodtan javítsatok ki abból tanulok,mert lehet,hogy óriási baromságot írtam le,csak nyugodtan érveljetek!:)
Válaszokat előre is köszönöm! 13/F
Nyugodtan lehet maszturbálni, de azért úgy gondolom, hogy ezt nem kötelező kiteregetni. Feltételezem, hogy akkor reagálnak "fújj"-al, amikor hosszasan, hangosan beszélnek erről. Na ebben mi a természetes ösztön? Szerintem épp olyan ez, mint hogy természetes, hogy van nemiszerved, mégsem veszed elő mások előtt.
Tehát ennek a "hír értékét" minősítik, nem magát a cselekvést. Lehet, hogy ők is csinálják, annyi különbséggel, hogy nem teregetik ki.
Abban egyetértek veled, hogy senki sem változik "állattá" emiatt, de a "fúj" reakció erre a témafelvetésre érthető.
Azt is hozzáteszem, hogy pl. filmekben is ritkábban jelenítik meg ezt a kis magántevékenységet (meg általában olyan szerepben jelenik meg, ahol a szereplőt nevetségesség vagy "szégyen tárgyává" teszik, nagyon jó példa erre "SHAME" című film, vagy akár amerikai pite).
Ennek ellenére romantikus/érzéki szexről sokkal több jelenet van sok filmben.
Annakellenére, hogy én is csináltam már, undorodva néztem, amikor egy filmben volt ilyen jelenet legutóbb. A film egy magányos nőről szólt, akinek nagyon furcsa a magánélete bizonyos okokból. Gondolom a jelenetet is azért illesztették be, hogy +éreztessék a furcsaságát, nem pedig azért hogy a néző átérezze az ilyen örömeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!