Ennyi volt a Barátok Közt? :D
jobbik megszüntetné az RTL-t hát teljesen egyetértek!
JOBBIK!
Reméljük összejön
Szebb jövőt!
Igen, a JOBBIK megszüntetné az egész RTL-t,TV2-t stb.
hha ez az ára,hogy megszűnjenek a különböző gusztustalan Joshi barat (vagy mi a retek) és társai akkor oké..de szerintem a Barátok Közt-tel van a legkevesebb baj.
és ideje lenne már az egész csatornát beszűntetni !!
Szebb jövőt!
11:08 igen,igen
pl Joshi vagy ki Mónika meg azoka gusztustalan mocskolódások (JOBBIK ellen)....Várom azt a napot amikor nemlesz RTL,TV2!a sok ***mit szól hozzá:D
(A Jobikos voltam:)
Szebb jövőt:)
teljesen egyetértek! :D
a totálisan elbutított nép meg a Jobbik ellen lázadozna, és a cigányokkal teli Mónika show-t követelné vissza (Y)
a mokkáról meg ezekről ne is beszéljünk.. egy normális riportot nem képesek készíteni egy Jobbikos emberrel sem(legalábbis én még nem láttam).. nem baj.. kell uszítaniuk a (zsidó) FIDESZnek a JOBBIK ellen a népet.. hiszen,ha ez nem történne meg..,nem mocskolnák a Jobbikot talán a magyar ember fel is fogná,hogy mi a helyzet..de az emberek többsége buta,és hisz a médiának..utána persze nem jár a dolgoknak..de az országot képesek szidni,hogy milyen helyzet van itt. de ellene nem képesek tenni,szavazni nem mennek el..gratulálok!:S
de azért örülök,hogy van sok-sok kivétel :)
(a másik Jobbikos :)
Szebb jövőt!
Hétfőn a Fókusz helyett leadják a pénteki részt, utána meg az aktuálisat.
...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!