Őszintén! Te kisikálod magad után a nyilvános wc-t?
Azt a wcét nem használom ami össze van szarva.
És nem szarok nyilvános helyen.xD
Én egyszer kitisztítottam rendesen :D
A munkahelyemen volt (jó, ez félig nyilvános), elvileg azt a klotyót összesen 5-6-an használjuk. Bementem, és össze volt kakálva még az ülőke is, plusz nem volt lehúzva, és kilógott belőle a vécépapír. Komolyan nem tudom elképzelni azóta sem, hogy melyik kollégám ennyire primitív, inkább bele sem gondolok.
No mindegy, szóval ott volt a takarító néni teljes felszerelése a mosdóban, hát először is lehúztam a vécét, aztán fel a gumikesztyűt, tisztítószer, papírrongyok, meg ami kell, és frankón lesikáltam az ülőkét meg a peremet, a vécékefével meg a belsejét.
Pedig az én gyomrom sem mindig ilyen erős, de valahogy itt jobban undorodtam attól, hogy így maradjon, mint a vele járó munkától. Meg milyen már, hogy odamegyek a takarító nénihez, hogy tessék menni ürüléket kaparni.
Utólag azért szóltam neki, hogy tudjon róla, mire használták a távollétében a kesztyűjét meg a többi cuccait.
Komolyan kérdeztem, kíváncsi vagyok. Nem kellenek a tapló válaszok. Aki rendesen felelt, annak kösz!
És aki nem pucolja ki maga után... Mégis miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!