Hánytál már nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor hol?Mitől?Alkohol vagy bármi más?2010. júl. 3. 12:12
1/16 Funktasztikus válasza:
ficipájánál lenn a játszin:D viszont egy két ismeröst láttam már vagy hallottam rola:D
3/16 anonim válasza:
Én nem, de áltsuliban egyik osztálytársam ráhányt a cipőmre a tornateremben :S (Beteg volt szegény)
4/16 anonim válasza:
Én ált. suliban egyik évnyitón. De utána még el is ájultam :S(gondolhatjátok, a saját hányásomban feküdtem) (blöee) undi...
(szimplán beteg voltam)
5/16 anonim válasza:
sulipadban, kocsmában, a járdára, vegyesbolt elé, pláza mellett, focipályán, tesco bejáratánál.. most ennyi jutott eszembe :D
6/16 anonim válasza:
Horvátországba az utcán miután megettem egy kagylós,rákos,polipos pizzát xD
7/16 anonim válasza:
Egyszer egy buszmegállót szépen összehánytam... túl sokat ittam :D
8/16 A kérdező kommentje:
:DDDD
és nem volt ciki? égett a fejetek? :DD
vagy látta egyáltalán vki? :D
2010. júl. 3. 13:14
9/16 anonim válasza:
13:11-es vagyok
nem égett pedig az étterem melletti cserepes fenyőre hánytam xDxD úgy sem ismert senki xD
10/16 anonim válasza:
A szemközti buszmegállóban voltak emberek, de nem nagyon foglalkoztak velem. Amúgy meg annyira be voltam állva, hogy egyáltalán nem tudott érdekelni hogy mi égő és mi nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!