Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik a benzinkúton dolgoznok...

Akik a benzinkúton dolgoznok kapnak fix fizetést?

Figyelt kérdés
Lehet bután hangzik a kérdésem, én magam sem értem. csak egy ismerősöm azt mondta, hogy nekik nincs fix fizetésük, hanem, amit ők maguk összekeresnek azt kapják. talán kapnak fix. harminc ezer körül, a többi meg borravaló, vagy lopás féle pl.: szándékosan rosszul adnak vissza. vagy, amit még mondott, hogy a kamionoknak a benzinjét nem mérik teljes pontossággal igy előfordul, hogy marad neki mondjuk 250 l felesleg, ezt leadja a benzinkutasnak, vagy pénztárosnak, ők mondjuk megveszik literét 100 Ft ért, majd telefonálnak a taxisoknak, ismerősöknek, hogy van benzin 150 Ft ért. ez elképzelhető? mármint, igen ezeket én is elhiszem, mert ilyen már én is hallottam mástól is, nah, de hogy nincs fix fizetésük? én ezt nem értem!
2010. jún. 4. 19:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!