Be vagyok jelentve, de nincs munkaszerződés, ilyenkor hogy lehet felmondani, ha a főnök nem egyezik bele?
Ha szezrődés sincs akkor meg akkor lépsz le amikor akarsz ;)
A próbaidő pedig 3 hónap, ezen idő alatt indoklás nélkül azonnal felmondhatsz.
Az a teendő, hogy leköpöd, otthagyod.
Ha eddig azt hazudta, hogy be vagy jelentve, akkor miért hiszel el neki ezek után bármit? Hülye-e vagy?
"Na most kiderült, hogy nem vagyok bejelentve."
Te jó Isten! És bankszámlára utalta a "fizetésed"? Ez hülye! Ugye tudod, hogy így gondban vagy Te is?
"Ha bejelent visszamenőlegesen, mi a teendő?""
Én erőltetném a visszamenőleges bejelentést. Ha ezt megteszi, a gondod ilyen szinten elszáll, hivatalosan kaptad a bankszámládra a nettó béred. Utólag nem írunk alá semmilyen olyan szerződést, ami számunkra kedvezőtlen!
Felmondási idő próbaidő lejárta után mindig van, még akkor is, ha a szerződés nem tartalmazza.
Egyezz meg a céggel, hogy nem nyomod fel őket, ha közös megegyezéssel megszüntetitek a jogviszonyt - azonnal, és visszamenőleg bejelent. Természetesen kiadva az ilyenkor szokásos iratokat is, amivel Te le leszel fedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!