Ti hogyan szoktatok "védekezni" a trollok ellen?
Figyelt kérdés
Szerencsére, elég jó módszert találtam, már kétszer alkalmaztam is, hatékonyan! Az egyiknek szemére is vetettem, a másiknak meg másnap akartam elmondani, de úgy látszik, sejtette, és törölte magát!2018. jan. 7. 00:41
11/16 anonim válasza:
Kerdezo: te egy igazi attention whore vagy
12/16 anonim válasza:
Buta vagy kérdező. Ezen az oldalon olyan trollok működnek, akiknek már legalább 50 felhasználói fiókját tiltották le a moderátorok, de mégis mindig visszajönnek.
13/16 A kérdező kommentje:
11-es, no mi van, nem találsz megfelelő magyar szót? Ezzel akarsz kitűnni a normális emberek közül? Vagy csak okosat játszod! Vagy tényleg csak feltűnési viszketegségben szenvedsz?
2018. jan. 13. 16:50
14/16 A kérdező kommentje:
12-es! No most nagyon nagy dolgot mondtál! Mindha ezt mások nem tudnák!!! Ne hordd fenn az orrodat! Tudod, beleeshet az eső! És megfulladhatsz! Aztán itt hiányolni fogjuk az "okos" megjegyzéseidet!
2018. jan. 13. 16:54
16/16 A kérdező kommentje:
Előttem szóló: Tisztázzuk privátban! Meglátjuk! Hátha igazad van!
2018. jan. 14. 02:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!