Mi a véleményetek az anotalkról?
Kíváncsiságból egyszer betekintettem. Az első felhasználó, akit bedobott a rendszer így indított: "helo, sex?"
Ennyi elég is volt, köszönöm nem kérem, inkább beszélgetek a plafonnal, ez a véleményem.
Sok a kamus, meg a roma származású ember ott, én azt vettem észre. Ezt nem rasszizmusból írom vagy ilyesmi, de aki odatéved, az számítson erre. :D
A "nők" is olyan dolgokat képesek leírni, hogy csak bámulok magam elé, hogy ez most komoly? Legtöbbször unalomba fullad az egész, még az értelmesebbekkel is a beszélgetés.
Egyébként legutóbb akkora hülyeséget csináltam, hogy az anotalkos partnereimnek a cleverbot válaszait adtam meg, ebből aztán igencsak értelmetlen beszélgetések születtek, de egy kis ideig szórakoztató volt azért... (Tudom, nem vagyok komplett. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!