Tudtok olyan animét ahol a főhős eléggé menő csávó mondhatni, valamilyen okból eltűnik majd hosszú idő után visszatér és meg ismeri a csaja, barátai. Vagy valami ilyesmi?
A K-Project első évadát követően a főhős háttérbe kerül a
"K - missing kings" moziban. Nem láttam bár a második sori-évadot, de ha jól tudom, ott visszatér. De hogy mennyire "menő a csávó", ennek megítélését rád bízom... Van egy "csaja", igazából a cicalány egy misztikus alakváltó entitás, akit romantikus szálak fűznek a bohókás főhős sráchoz, de konkrétan nem alkotnak párt. A főhős srácot a barátai visszavárják az első évad utáni moziban, de ott még nem tér vissza.
Nem mondanám egyébként, hogy a történet volna a K-univerzum erőssége, de stílusos, humoros, aranyos, szerethető anime, a grafikája pedig egyébként a legjobb, amit eddig láttam - az én szemszögemből, mivel szeretem az élénk, neonos színeket, és a fotorealisztikus ábrázolást.
(Ergo aki a klasszikus, kézzel festettekhez vonzódik, nekik nem biztos, hogy annyira vonzó grafika a K-Project-é.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!