Kivel élnéd le az életedet? Kit választanál?
Figyelt kérdés
1. Azzal akit szeretsz vagy 2. Azzal aki szeret?
INDOKLÁST is szeretnék:)
2017. dec. 30. 23:57
1/10 anonim válasza:
Én azzal, akire mindkettő igaz.
2/10 anonim válasza:
Nyilvan egyiket sem.. annak mi ertelme lenne ha en nem szeretem akkor sajat magam fosztom meg a boldogsagtol, ha meg o nem szeret en pedig igen, akkor ugyan ott tartunk, hogy valaki nem boldog.
3/10 anonim válasza:
Azzal, aki szeret. Én meg tudnék szeretni egy olyan valakit, akitől szeretetet kapok és már meguntam, hogy mindig én vagyok az, aki jobban ragaszkodik.
4/10 anonim válasza:
Azzal akit szeretek, később ő is úgyis megszeretne.
5/10 anonim válasza:
Ha kizárólag ez a két verzió van, akkor inkább egyedül.
6/10 anonim válasza:
Azzal,aki szeret. Nem töröm magam olyan ember szeretetéért,aki engem nem szeret viszont. De ha engem szeret valaki,és érezteti is velem,hogy fontos vagyok neki, akkor nagyon könnyen szerelmes tudok lenni..
7/10 anonim válasza:
Akit én nem szeretek, azzal minek? Aki pedig engem nem szeret, azzal szintén minek? Tehát én is csatlakoznék ahhoz, hogy akkor inkább egyedül. Mert se az 1., se a 2. variációnak nincs semmi értelme.
8/10 anonim válasza:
Ha a 2. Esetben a lány olyan hogy én is beleszeretek akkor a 2. ,de ha nem tudok beleszeretni akkor inkább egyik sem , ugyanigy volna az 1.eset is hasonlóan , vagyis csak avval a személlyel élném le az életem akivel egyaránt szeretjük egymást ,másképp kihasználás ...
10/10 anonim válasza:
7.vagyok,ha nagyon muszáj valamelyiket választani, akkor inkább az, akit én szeretek. Sokkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!