Sexylady kérdése:
Miért vagyok rá féltékeny?
Figyelt kérdés
Van egy srác ismerősöm, akivel szoktunk beszélgetni, és néha hülyülünk, de nagyjából ennyi. Kb 2 hónapja ismerem, egy nagyon kedves ismerősöm által. Ez a srác tetovált rám nemrég. Először nem volt szimpatikus, és nem is jön be, de ahogy beszélgettünk rájöttem, hogy jófej, és miközben tetovált, még flörtöltünk is. Említette hogy nagyon szeretné, ha tetovált lány lenne a barátnője. Jelenleg jár valakivel, és én is régóta kapcsolatban élek. Valahogy mégis tök féltékeny vagyok, ha a barátnője hívja, vagy látom valahova kiírva a nevét.Ez miért van? Csak KOMOLY vélaszokat kérek! Köszi2010. jún. 3. 22:24
1/1 anonim válasza:
Valszeg beleszerettél a srácba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!