Ez mit jelent? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Össze ismerkedtem egy buliban egy fiuval, nagyon jol elvoltunk, egész este jött utánam mindenhova, sokat beszélgettünk, meg foglalkozott velem, figyelt rám meg ilyenek. Aztán másnap megtudtam h van barátnője, meg h egy suliba járunk, ( a barátnője is oda jár) de suliba nem is köszön meg semmi. Akkor ez mivolt? :S amikor2010. jún. 3. 14:20
1/5 A kérdező kommentje:
-amikor
2010. jún. 3. 14:21
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg Tőle:)Odamész és rákérdezel!Így tiszta!
3/5 anonim válasza:
Több csajt akar.Feltételezem ,hogy ő sem tudta ,hogy a suliába jársz.És mivel ott van a barátnője...Így mostmár semmit.
4/5 anonim válasza:
Szerintem csak meg akart sunázni...:D
5/5 anonim válasza:
Szebben mondva: kalandot keresett, rondábban: lefektetni, mint a pasik többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!