Mi történik ha rászokom a frontinra?
"már naponta szedem, hogy aludni tudjak és megnyugodjak"
már rászoktál...
Igen, értem mi a kérdés. Én is szedtem egy időbe.
A pszichológus szakorvos ált. több hónapra javasolja a szedését ami eltarthat fél évig vagy tovább is.
Én azt tenném, ( nyilván jó konzultálni az orvossal), hogy tanulnák mellé streszcsökkentő technikákat, módszereket. Majd a frontin fokozatos csökkentésével és az életmód változtatásával egy-két hónapon belül elhagynám a szedését. Ezt én így csinálnám.
Vannak nagyon jó önismereten alapuló módszerek, amelyek segítenek. Ilyen pl.: a meditáció, a vezetett meditáció, a mantra éneklés és mondogatása, a légzés technikák, a pozitív gondolkodás, agykontroll.
"azt add amit kapni szeretnél".
Ez azt jelenti hogy minden türelemért, jócselekedetért, jót fogsz kapni. A sors kereke visszafordul és töbszörösét kapod annak amit adtál. Nem mindig abban a formában kapod vissza, ahogy várnád, néha sokkal jobb formában jön vissza az áldás. Próbáld ki...:-)
Megj.: Még hatásosabb ha belül önzetlen tudsz maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!