Mi történik ha Xanaxra/Frontinra kávét vagy energiaitalt iszom?
Figyelt kérdés
A koffein ugye elvileg stimuláns, az alprazolám pedig nyugtató, tehát nem "oltják ki" egymás hatását? Legfőképp személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. :)2014. dec. 15. 18:54
1/14 anonim válasza:
Próbáld ki.Keverd össze az energiaitalt abszinttal, aztán toljál fel két csík kólát az orrodba, hatásnövelőként.
2/14 anonim válasza:
Próbáld meg magadon, azt írd meg.
3/14 anonim válasza:
Hát ja, maximum csak annyi történik, hogy kioltják egymást. De nekem még annyi se...Én napi 4 kávét v. energiaitalt iszom, és 5 éve Xanaxot szedek (0,5 x 1-1-1 tbl.), pl. most vacsora mellé is ittam egy Bombát, és most vettem be a gyógyszereimet. Ebédre is energiaitalt iszom, reggel meg du. meg kávét...(így jön ki a napi 4 adag koffeinem).
5/14 anonim válasza:
Nálam egyszer volt ilyen.Migrénes fejfájásom volt,és több mint 3 órás út előtt álltunk.Bevettem egy 0,5-ös frontint,az út elején meg megittam egy hell-t.Hát egész úton fel voltam dobva,teli torokból énekeltem az autóban,meg ugráltam az ülésen.Mikor megérkeztünk,bevágódtam az ágyba és reggelig se kép se hang.Szóval rövid távon nálam az energia ital nyert.
6/14 A kérdező kommentje:
Első: Kipróbáltam amit ajánlottál, de eddig nem történt semmidsjgdsélkgjhlkéasjhÁ
2014. dec. 16. 15:48
7/14 anonim válasza:
Jól gondolod, tényleg gyengítik egymás hatását. Illetve főleg a stimuláns a nyugtatóét, de ez attól is függ, mennyi nyugtatót szedsz.
8/14 A kérdező kommentje:
Mert igazából az lenne a cél, hogy megmaradjon a jó öreg fronyós ellazultság, de ne legyek álmos. Egyébként olyan 2,5-3 mg alprazolámon vagyok egy nap. (Tudom, hogy ez sok, súlyos szociális fóbiám van, nem jókedvemből szedem.)
2014. dec. 18. 18:43
9/14 anonim válasza:
1éve szedek frontint (antidepresszásként) 3/nap r/d/e és melette napi egy üveg energiaitalt hááát a frontin nyugtatós hatása nulla melette csak az energiaital miatt úgy dolgozom mint a gép.
10/14 anonim válasza:
Minek kell nyugtató mellé energia ital???
Most vagy nyugodt akarsz maradni, vagy pörögsz. De minek keverni a kettőt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!