Nektek nem lessz furcsa egy kicsit 2018?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy most belegondolok hogy nagyjából 2 hét van már csak szilveszterig. Most nem tudom hogy mi lehet velem, de belegondoltam most hogy már 2018 lessz és egy kicsit félek az újévtől. Eddig sosem volt ilyen. Félek hogy majd megint mi lessz, lessz e nagy változás vagy valami. Nektek volt már ilyen? Köszi!2017. dec. 20. 20:52
1/2 anonim válasza:
Olyan nem volt, hogy a Szilveszter szilveszternek írtam volna, meg a leszt lessznek.
A 61. újévem következik, s soha nem éreztem semmit évváltáskor.
2/2 anonim válasza:
Inkább az a furcsa, hogy már lassan 2020-as évek jönnek, én meg agyilag még mindig a 2000-es évek közepén élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!