Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tud, nátok valami alapfilmet...

Tud, nátok valami alapfilmet ajánlani nekem a szürke hétköznapok alatt?

Figyelt kérdés
Szeretem: vígjátékok, kalandfilmek, romantikus filmek, történelmi filmek, néhány scifit, Bruce wWillis és Tom Hanks filmeket...
2010. jún. 2. 19:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyiket sem láttam.:D De tőletek fogok mostmár ötletet meríteni! Igen, ha jut még eszedbe mondj! Kösziii
2010. jún. 3. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:

nah jutott még eszembe: Világok harca, Giago, Ugyan az, ugyan az de más (v mégis más ezt nem tom pontosan) ez még mindig nem az összes de valahogy nem jut az eszembe

majd még írok

2010. jún. 3. 17:20
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöööm :)
2010. jún. 3. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezek NEM alapfilmek, amiket itt felsoroltak:D

Ha igazi filmeket akarsz, amiket ha nem látsz, nem érzed a filmszalag illatát és fogalmad sincs mi az a filmgyártás:D

-A bárányok hallgatnak

-Micsoda nő!

-Forrest Gump

-Rosemary gyermeke

-Titanic

-Keresztapa 1-2-3

-Mátrix, Star Wars meg ezek a sci-fi szarok:D

-Holt költők társasága

-Ryan közlegény megmentése

-Bridget Jones

2010. jún. 3. 19:20
 15/15 A kérdező kommentje:
1, 4, 6, 8 és Mátrix. Ezeket nem láttam és beiktatom a szürke hétköznapjaimba, biztos lehetsz benne! A többi meg valóban alapfilm!:) Köszönööm!
2010. jún. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!