Történt olyan veled h a párod/ismeröseid elött bepisiltél a röhögéstöl?
Figyelt kérdés
ha igen mennyire? teljesen vagy picit vagy közepesen? és mit csináltál?:) mi történt utána?xd2010. jún. 2. 19:46
1/3 anonim válasza:
igen, 2 évesen, mikor a tv előtt biliztem és röhögtem a szezámutcán (rajzfilm) :P ez igaz... :D
2/3 A kérdező kommentje:
jo igen pelenkáskoron kivül xD mondjuk 13+ xd
2010. jún. 2. 19:53
3/3 anonim válasza:
Énvelem még 13-14 éves koromban történt, hogy az egyik haveromnál néztük a tévét és valami k.rva nagy baromság volt benne(ráadásul ezt át is parodizáltuk) és úgy röhögtem, hogy becsurgattam xD
Mit csináltam volna, kimentem náluk az illemhelységre felmérni, mennyire nagy kár történt és hazamentem ruhát cserélni(gyalog voltam ráadásul) xD
Fél óra múlva vissza is mentem hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!