Gondolkoztatok már azon, hogy mennyi szerencse kell a szerelemhez?
És ha te egyet szeretsz?
Ez nem egy szerelmes kis tizenéves kérdése.Lehetséges,hogy ha szeretsz valakit,de ő téged nem,majd találsz valaki mást,aki viszontszeret,de te mégis az előzőre gondolsz...mert benne megvan az a valami.Félreértés ne essék,nem én vagyok ebben a helyzetben,csak kíváncsi vagyok,mások mit gondolnak erről.
hát én nem tudom, lehet van akinél működik, de én nem tudnék senkibe se úgy beleszeretni hogy legalább beszélni ne hallottam volna, vagy ne ismerjem a személyiségét, stb, lehet akármilyen jóképű.
Szerintem a legtöbb ember azért nem az utcáról választ magának párt, hanem az ilyen "zárt közösségekből" mint suli, munkahely, baráti kör.
ha nem jössz be annak az 1nek aki életed szerelme, 1 idő után őt is elfelejted...még ha az adott pillanatban nem is így gondolod.
nincs olyan, h 1 életen át vársz, aztán soha senkivel nem jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!