Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Le tudná nekem fordítani...

Le tudná nekem fordítani valaki, ezt a mondatot angolra?

Figyelt kérdés

De lehetőleg ne google translate-el, mert azzal én is le tudnám. :D (ráadásul ez még elég kiforratlan és nem az lesz a jelentése mint amire gondolnék)

Amúgy tudok valamelyest angolul de magyarról angolra nem igazán meg :(

2017. dec. 5. 02:05
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsi a mondeatot kifelejtettem ( pont a lényeget XD)

Erről lenne szó:

Szeretném ha a rendelt tárgyam megérkezése előtt, egy - két nappal szóljanak.

2017. dec. 5. 02:08
 2/5 A kérdező kommentje:
vagy szeretném ha a rendelt tárgyam megérkezése előtt, egy vagy két nappal szóljanak
2017. dec. 5. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Please e-mail me one or two days before the ordered item will arrive.

Most nem azért, de ha csomagot adnak neked fel, akkor honnan tudja, hogy mikor kapod meg? és mihez képest szóljon előre.

2017. dec. 5. 04:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a válaszolónak. Inkább arról kérj értesítést hogy ha elpostázták. Esetleg kérdezd meg hogy általában hány nap.
2017. dec. 5. 07:14
 5/5 anonim válasza:

I would like to ask You for notifying me about the date of arrival of my package to be excepted, upon posting it.

(Szeretném megkérni önöket, hogy értesítsenek a csomag feltételezhető érkezéséről annak feladásakor)

2017. dec. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!