Van itt sztyuárdesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van itt sztyuárdesz? És ha igen az él kapcsolatban? Nekem tetszik a dolog de szerintem leginkább ezt a munkát úgy lehet végezni ha az embernek nincs párja. Ha nem sztyuárdesz leszek akkor mindenképp repülő téren szeretnék dolgozni:)
2010. jún. 1. 12:22
1/5 anonim válasza:
Legalább tudd már leírni... (stewardess)
2/5 anonim válasza:
úúúúúúúúúúrsiten..ha nem tudod leírni angolul,legalább magyarul irtad volna...vagyis légiutas kísérő..még sztyuárdessz xD
4/5 A kérdező kommentje:
Azt a szót hogy "repülőtéren", azt egybe kell írni.
Az úúúúúúúúristenesnek: A mondat kezdőbetűje nagy és ebben a szóban egy ú betű is elég, illetve kérlek legalább másoltad volna le a kérdésben szereplő szót, mert nem volt hosszú esz.
Az elsőnek (meg a többieknek is) csak annyit, hogy én is tudok nyelvészkedni, mindenkinek lehetnek hibái. Az viszont taplóság, hogy nulla segítség amit adtál.
Tehát mindenkinek: a helyesírást félretéve, tud valaki segíteni?
2010. jún. 1. 21:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!