Fülpiercing egyszerre lehet négyet, szúrni vagy lőni?
Figyelt kérdés
Egyszerre lehet 4et csinaltatni?(egyik helix) Valamint úgy is lehet ,hogy én viszek oda fülbevalót?(marmint van valamilyen "speciális" ilyenekre?)kinéztem egyet a h&m be , köszi a válaszokat!!:)2017. nov. 20. 02:40
1/6 anonim válasza:
nekem 3 lett egyszerre. ne vigyel fulbevalot, mert eloszor egy szabványos kis eldobhatot lonek be, majd ha begyogyul a lyuk, azt te magad csereled saját fulbevalora
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!:) Kb. mennyi a gyógyulási idő?
2017. nov. 20. 11:20
3/6 anonim válasza:
2 -3 het, kozbe naponta tobbszor kell fertotlenito folyadekkal kezelni, meg mozgatni a fulbevalot, nehogy rogzuljon a lyukba
4/6 anonim válasza:
Szia!
Porcba ne lövesd, hanem szúrasd. A gyógyulási idő cimpában 2-3 hét, porcban 3-24 hónap. Ékszert nem célszerű vinni. Kezdésnek titán anyagú ékszert kérj. Ápolni napjában 3-5x octenisept OLDATTAL, vagy betadine OLDATTAL. Amúgy tulajdonképpen egyszerre akárhányat lehet csináltatni, de ha alaposan megkínzod a füled, akkor nehéz lesz aludni. Így próbálj nem rajta aludni. A további tudnivalókat a testékszerező elmondja.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettetek!:) Valaki ha még tudna linkelni oldalakat, hogy a kesőbbiekben honnan tudok ilyen fülbevalókat rendelni, azt is nagyon megköszönném:)
2017. nov. 22. 10:30
6/6 anonim válasza:
Nézd meg az Apacs kinálatát, én orvosi acél fülbevalókat vettem tőlük, nagy a választék mindenböl és nem drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!