Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hányadik osztály...

Szerintetek hányadik osztály a legnehezebb?

Figyelt kérdés
(Csak kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.. hogy ugyan arra gondoltok e mint én)
2017. nov. 7. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

A felnőttek szerint az általános első osztály a legnehezebb, hiszen a legtöbb gyerek akkor tanul meg írni, olvasni, számolni, valamint nyugodtan megülni a fenekén 45 percig. Akkor szokja a szabályokat, azt, hogy nem mehet ki a vonalból stb.

Mivel erre a gyerekek alig-alig emlékeznek vissza, és mert ezt játszva tanítják a leginkább én az általános 6-7. osztályra szavaznék.

Akkor jött be nekünk a kémia, fizika, földrajz...

Akkor nehezedik a töri is, mert 5.-ben még az ember elszórakozik és érdekesnek találja az ősembert meg Egyiptomot, de a világháborúkat már nem annyira.

Nekem azok voltak a legnehezebb évek.

A középsuli már ment mint a karikacsapás.

Azért majd írd le, hogy te mire gondoltál :)

2017. nov. 7. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az 5. volt nekem a legnehezebb.. meg a 7. is nagyon nehéz volt mert akkor is bejött csomó új tantárgy.. és a húgom most 7.-es és neki az 5. se volt nehéz meg a hetedik se.. elég cikinek éreztem,hogy a nővérem is kutatta a kis újábból, nekem meg minden olyan nehezen ment/megy
2017. nov. 7. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat : )
2017. nov. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!