Tényleg a 11. osztály a legnehezebb?
AZ érettségi nehezebb,ebben biztos vagyok.Én csak egyszer voltam 11.-es és többet nem szeretnék az lenni,de 12.-es sem.Most járok 12.-be,és eddig megmondom őszintén igen csak idiótán bánnak velünk a tanárok,mert úgy kezelnek minket,mintha mi már MINDENT KÍVÜLRŐL tudnánk..-.-"Holott a tételeket össze-vissza adogatják ki,nem is lehet leírni,olyan gyorsan mondanak néhányat,amit amúgy kidolgozunk..hála Isten,nem mindegyiket suliba kell.
De én a matekérettségitől félek a legjobban.Nem baj,addig kerülgetem a forró kását,amíg sikerülni fog!
Uhh, hajrá!!:))
Én azzal hajtom magam h annyi gyökérnek lesz meg az érettségije, akkor miért pont nekem ne?:D Gondolj te is erre és meglesz az:D Viszont akkor nem lesz könnyebb dolgom 12-be se.. hát nem jó hír.:D
Huhh nekem a 11. borzalmas volt. Szó szerint nem volt életem és 6 órákat aludtam.
Mondjuk tény, hogy két előrehozott érettségi (ezekből fakt), nyáron nyelvvizsga (erre különtanár) és ekkor hoztam fel magam reál tárgyakból, ami sok gyakorlást igényelt.
Ezek nélkül nem lett volna horror, csak szimplán a legnehezebb év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!