Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg a 11. osztály a...

Tényleg a 11. osztály a legnehezebb?

Figyelt kérdés
Sajna már másodszor járok 11-be és tényleg egy szenvedés, nem tudom hogy lesz meg. De akkor a 12 nem lesz ennyire nehéz, ugye?
2013. nov. 14. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

AZ érettségi nehezebb,ebben biztos vagyok.Én csak egyszer voltam 11.-es és többet nem szeretnék az lenni,de 12.-es sem.Most járok 12.-be,és eddig megmondom őszintén igen csak idiótán bánnak velünk a tanárok,mert úgy kezelnek minket,mintha mi már MINDENT KÍVÜLRŐL tudnánk..-.-"Holott a tételeket össze-vissza adogatják ki,nem is lehet leírni,olyan gyorsan mondanak néhányat,amit amúgy kidolgozunk..hála Isten,nem mindegyiket suliba kell.

De én a matekérettségitől félek a legjobban.Nem baj,addig kerülgetem a forró kását,amíg sikerülni fog!

2013. nov. 14. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk nehezebb volt azáltal, hogy sok tantárgyból pl. töri, magyar a tanár plusz órákat tartott, hogy újra átismételjük a 4 éves anyagot, ezzel párhuzamosan vettük a rendes anyagot is. Egyébként egy szinten lenne.
2013. nov. 14. 22:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Uhh, hajrá!!:))

Én azzal hajtom magam h annyi gyökérnek lesz meg az érettségije, akkor miért pont nekem ne?:D Gondolj te is erre és meglesz az:D Viszont akkor nem lesz könnyebb dolgom 12-be se.. hát nem jó hír.:D

2013. nov. 14. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nehéz, én most 1. féléves villamosmérnök hallgató vagyok és ehhez képest a középiskola szabadidőközpont.
2013. nov. 14. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Mi a nehéz abban? Nem ajánlom a felsőoktatást, ha már egy szaros érettségitől kikészülsz.
2013. nov. 14. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind a négy év ugyan olyan volt.
2013. nov. 14. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Huhh nekem a 11. borzalmas volt. Szó szerint nem volt életem és 6 órákat aludtam.

Mondjuk tény, hogy két előrehozott érettségi (ezekből fakt), nyáron nyelvvizsga (erre különtanár) és ekkor hoztam fel magam reál tárgyakból, ami sok gyakorlást igényelt.

Ezek nélkül nem lett volna horror, csak szimplán a legnehezebb év.

2013. nov. 14. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
egy nívosabb egyetem sokkal durvább :D
2013. nov. 15. 02:42
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Én is csak azt tudom mondani, hogy az egyetemhez képest egy welness- és szabadidő-központ. Időt kell szánni a tanulásra és menni fog...
2013. nov. 15. 06:24
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Ne szavazzátok le az előzőt, tényleg egy wellnessközpont az egyetemhez képest. Aki szavaz, az nyilván nem jár egyetemre.
2013. nov. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!