Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elvállalnátok olyan takarítoi...

Elvállalnátok olyan takarítoi munkát, ahol a munkaidövel együttesen véve 11óra megy el? 700ft-os nettó órabérért, jár még 8ezer ft-os utalvány hozzá.

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok más véleményére,hogy Te",dolgoznál ilyen feltételek mellet.

2017. nov. 4. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha semmi más lehetőség nem lenne, akkor kénytelen lennék elvállalni.
2017. nov. 4. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy akartad mondani, hogy az utazási idővel együtt 11 óra, tehát 8 óra a fizetett munkaidő?

Ezt csak akkor vállalnám be, ha nem heti 5-6 napokat kéne járni, hanem mondjuk 2-3 nap meló majd 2-3 nap pihi.

2017. nov. 4. 07:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen Ugy volt megbeszélve,hogy éjszakás leszek,6órában,amikor hazaértem felhivott az ürge",hogy nem lehet éjszakába egyenlöre,(de!Ugy volt hirdetve,hogy éjszakázni is lehet!
2017. nov. 4. 07:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretem amikor megvariálják a munkát....😞az a gond,hogy helybe"nem igazán van lehetöség,vagy csak nem tudok rola!😢
2017. nov. 4. 07:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem maradtam végül ott dolgozni,amugy a Pesti reptérröl van szó! Kiszurják az ember szemét kevés fizetéssel,utiköltségbe alig szállnak be...annak megérheti aki autoval jár.
2017. dec. 7. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!