Letörölték a bestshockers oldalt?
Figyelt kérdés
Azon az oldalon különféle "fétis videók" voltak, de most nem találom2017. nov. 1. 22:55
1/10 anonim válasza:
Fu te beteg allat... Hagyd azt az oldalt es orulj ha nem talalod ..m
2/10 Keresztes Bence válasza:
Sajna ja, én se találom pedig annyit röhögtünk a haverjaimmal azon az oldalon, de a bestgore.com-on ilyesmiket lehet nézni :D
3/10 anonim válasza:
Most komolyan oda a kedvenc oldalam? Miféle beteg állatnak jututt eszébe töröltetni azt? Most akkor mégis mi a fenére verjem ki?
5/10 anonim válasza:
Sajnos igen, a kedvenc oldalam eltörlődött....
Pedig szerettem a sikolyokat :)
6/10 Q-pido válasza:
már nincs. ugyhogy keressetek mást aberráltak :D remélem ti is snuff sztárok lesztek
7/10 anonim válasza:
de, ne félj még ott van a crazyshit<>com és a bestgore<>com :DD
8/10 anonim válasza:
a mocskos anyjukat nekik, már vagy egy éve nem rántottam rá az oldal meg még mindig nincs, csak ez a kérdés van helyette:d.
10/10 anonim válasza:
4-es hozzászolo EGYETÉRTEK VELEED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!