Szerintetek letöröltek msn-ről vagy egyszerűen másról van szó?
Van egy barátom, mind2-en tetszünk egymásnak. Megkérdezte hogy találkozunk-e én igent mondtam, de az adott időpont sajnos nem volt jó neki. Azt mondta hogy akkor majd holnap. (ez régebben volt , értsd: nem most, nem ma) És mondta hogy majd este mindenképpen beszélünk.
Csak hogy őt msn-en a mai napig nem láttam, és ez már kb 2 hete volt. A honlapot, ahol mind2-en fent vagyunk, azt se látogatta 2 hete. Szerintetek letörölt és letiltott?:S
Megértem ha valami gondja lehet, vagy elmentek nyaralni vagy nem tudom de azért szólni lehetett volna nem?:S Legalábbis, én mindíg szoktam szólni a rendszeres msn beszélgető partnereimnek ha nem tudok sokáig géphez ülni, és ő is rendszeres volt, ő is mondta hogy szól ha valami nem jó.
De más is csinált már ilyet, hogy majd mindenképpen beszélünk stb (sima barát, barátnő) erre a mai napig hírét sem hallottam.
Szerintetek mind letöröltek, letiltottak? veletek fordult elő ilyesmi????
(nem ülök mindíg gépnél, nem erről van szó, csak egyszerűen már nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni, megértem hogy ha közbe jött valami, nekem mondta is az egyik bnőm hogy akkor írjak neki e-mailt, írtam, de arra sem válaszolt.)
Mit csinálhatok rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!