Szerintetek CSALÁS? Voltatok már azon a helyen?
Figyelt kérdés
Bp. V. ker, Szép u. 5.: állítólag filmkészítéshez castingolás folyik ott (statisztamunka stb).Ugyanakkor a szórólapon nincs semmilyen név, se telefonszám. Ígyhát nem mentem el. Mond nektek vmit ez a cím?2010. máj. 30. 17:07
1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy ma van ez! (máj 30)
2010. máj. 30. 17:08
2/3 anonim válasza:
Hát én sem mentem volna el,egyrészt azért,mert nincs tehetségem,másrészt azért,mert tényleg lehet,hogy csak egy csalás az egész.Főleg az a furcsa,amit írtál,hogy nincs a szórólapjukon más,csak az,hogy Budapesten az 5. kerületben,a Szép utca 5.-ben van ez a casting...:S Még utól sem lehetne érni őket,ha adnának szerepet.Meghát az ilyen castingolás nekem kicsit furcsa..chh..szórólap......:/ és a tévében sehol nem mutatják ezt a "castingolást".Tehát nem lehet egy híres rendezőről szó..:P
3/3 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy meg kell nézned egy filmet, véleményt kell róla mondanod, és ezért fizetnek neked egy ezrest?
Ilyen szokott lenni a v. kerületben, ezt biztosan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!