Fiúk! Miért van az, hogy senki sem akat egy molettebb lánnyal távkapcsolatot létre hozni?
Figyelt kérdés
Ha valaki mégis akad írjon privátba.2017. okt. 29. 14:13
11/15 A kérdező kommentje:
3# Köszi, nyertem egy kicsi magabiztosságot😊
2017. okt. 29. 14:57
12/15 anonim válasza:
baaazd..xd 13 éves vagy.xd mire faszira lesz szükséged tuni fogod a nyelvet.xd
13/15 A kérdező kommentje:
Ezt most megkaptam. De nem érdekel😊
2017. okt. 29. 15:13
14/15 anonim válasza:
Belegondoltál abba, hogy nem a külsőddel, hanem magával a távkapcsolat részével lehet gond ? A távkapcsolat szörnyű és 1000-ből ha 1 tud rendesen működni, de nagyságrendileg szerintem még rosszabb az arány mivel Te évekről beszélsz. Évekig várni valakire anélkül, hogy egyszer is lásd vagy megérintsd pedig nem normális.
15/15 A kérdező kommentje:
Át gondoltam és tényleg nagy hülyeség volt ez az egész. Ez tényleg nem így müködik. Inkább várok a csodára.
2017. okt. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!