Nyáron ellopták a pénztárcámat. Új személyit intéztem, nem dolgoztam nyár végén. Most akarok munkát vállalni. A TAJ szám ugye rajtavan az új személyin? Adókártya?
Ellopták nyáron a pénztárcámat. Van róla jegyzőkönyvem is.
Voltam bent nyáron új személyit, lakcímet stb-t csináltatni.
Most vállalok munkát. Arra emlékszem, hogy voltam bent a kormányablak mellett lévő adóhivatalban is, és emlékszem hogy adtak egy papírt...
Most akartam előkeresni este az adókártyámat, nincs meg. Nem tudom, hogy csak papírt adhattak-e az adóhivatalban, vagy a kártyát is megkaphattam-e (és azt esetleg itthon eltettem máshová.. )
Illetve az érdekelne még, hogy a TAJ szám az ugye rajtvan az új személyin? Mármint úgy, hogy egybe a kettő.. hogy személyi + TAJ...
Nyáron valami ilyesmit magyarázott nekem az ügyintéző.
Diákszövbe való regisztrálás miatt kell.
Az adószámomat fejből is tudom.. csak nem tudom, kellene-e nekik kártya... vagy elég lenne-e az a lap, amit kaptam az adóhivatalban?
Tényleg nem emlékszem, hogy kaptam-e ott kártyát vagy csak lapot, rajta az adószámommal, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!