Ez mit jelent? "aserejé, ja deje dejebe tudejebe de sebiunouva majabi an de bugui an de buididipí"
Figyelt kérdés
Fontos lenne! Fordítókba nem tudom lefordítani. Álítólag nincs ilyen nyelv, pedig ez spanyol. De egyáltalán van akkor ennek valami értelme?! mert amúgy egy dalszöveg...2010. máj. 29. 16:56
1/9 anonim válasza:
fonetikusan nem is tudod lefordítani..
2/9 anonim válasza:
Fekete lyuk sem tehet keresztbe nekem
Lebukik szépen én várom hogy sitre tegyem
és kezdheti a dutyi-dilit
3/9 anonim válasza:
tudtad hogy a kiejtés és az írás forma nem egyformán hangzik el?mert amit itt leírtál az szóba ejtjük ki de másképpen kell leírni
4/9 anonim válasza:
jaaj ezt tudom mi nagyon régi zene vmien ketchup:D
ird be a címét googlbe azt kiadja biztos a szövegét és akk má letod fordsítani
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D egyébként tudom, illetve gondolom hogy nem így írják, de hát csak így találtam meg xD de köszi tényleg :)
2010. jún. 4. 00:44
8/9 anonim válasza:
De igen, majdnem így kell írni, hogy te írtad. Miért ejtik a j-t h-nak? O.o
9/9 anonim válasza:
Azért ejtik a j-t h-nak, mert spanyolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!