Melyik binokuláris távcső (kukker) a legjobb ezek [link] közül?
2017. okt. 13. 12:17
1/4 anonim válasza:
Én most kezdtem ebben a témában nézelődni és én ezek közül Ezt:Távcső 16 x 32, Basetech 4127C7 - választanám.
Bár gondolom azóta már választottál.
Melyiket választottad?-ha választottál.
3/4 anonim válasza:
És ezzel kb. milyen messzire lehet ellátni?
Ha pl van egy fán egy madár(veréb),akkor mekkora az a max távolság ahonnan még szépen látod,hogy az egy veréb?
Én is most távcsövet szeretnék venni,de még nem döntöttem,hogy milyen legyen,meg nem is értek annyira hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem a legjobb minőség, de kb 60-70 méter. A földem 100méter hosszú majdnem. a 3/4-énél még jól látni. Elég éles ahhoz képest, hogy régen csak játék kukkereim voltak =D De ha komolyabbat szeretnél, akkor ilyen 20-30 ezerért javaslom. olyan volt a kezemben 1× és király volt. Én sajnálom a pénzemet, ezért olcsó dolgokat veszek, de azokból "mindent" (@ mennyiség a lényeg esetemben)Sajnálom, hogy nem vettem egy jobbat, mert türelmetlen vagyok a gyűjtéshez, de ezt se használom ki, mert csak munkába járok, és itthon ülök =D Ez a binokuláris távcső arra jó, hogy "megnézd mit ültet a !második szomszédod a kertjébe" =D A múltkor a West End-ben jártam [már ha budapesti vagy] más ügyben, de elhaladtam egy ilyen bolt előtt, melyben távcsövek voltak. Folyt a nyálam, bár nem vagyok távcső függő, de vágyom egy olyanra.
2018. márc. 22. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!