Mit tegyek? (munka egyetem mellett)
Nos, egy kis városban van az otthonom, de amúgy másodévees egyetemista vagyok és jórészt kollégiumban élek. Történt egy kis krakk a családi életünkben,ami miatt nem szeretném, hogy anyukám lásson el mindennel, hanem magamnak teremtsem meg a pénzt. Nekiálltam dolgozni részmunkaidöben, ami nagyon jó arra hogy a nagyvárosban eléljek (koli dij, étel, ital, néha egy kis buli, bérlet a helyi járatos buszhoz, hazaut dija). A probléma az, hogy igy nem tudok, csak ritkán hazamenni. Otthon nem tudják hogy dolgozok, és nem is szeretném elmondani, mert abbol balhé lenne, leginkább azért, mert anyukám a csillagokat is lehozná, csak csak a tanulással foglalkozzak. Ez amugy megy. Még mindig 4-5ös az átlag jegyem, és tavaj is az volt.
Szoval nem tudok hazamenni szünetre se (halottak napjára se),pedig a családom is nagyon szeretné. Pontosabban tudnék, de akkor kicsesznék a munkatársaimmal. Nem marad más lehetöségem mint hogy felmondok. A főnök amugy engedné hogy hazamenjek, de nem akarom h nehezteljenek rám a munkatársaim. Szerintetek mit tegyek?
pl. fejezd be a kamuzást. "krakk", "tavaj" és el akarod hitetni, hogy egyetemista vagy? :D
Nyugodtan menj haza, miért neheztelnének rád a munkatársaid?
Bocs, tudtommal a helyesírás nem függvénye az egyetemnek. Meg amúgy is mi közöd hozzá hogyan írok?! Látom mégegy okos ember az oldalon...:`D
Mert nem győzik nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!