Koli és egyetem mellett milyen típusú diákmunkákat érdemes/lehet lányként vállalni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lesz majd vmikor ezek mellet diakmunkára idő? Mert egyik barátnőm egyetemista és kolis is,de én nem tudom elképzelni,h h egyezteti mindezt össze. Viszont én is kolis leszek,és vmivel szeretnék egy kis pénzt is keresni,bár tudom,h a diákmunka nagyon kis összeg,viszont azt se akarom,h mindent szüleim finanszírozzanak és én ne tegyek hozzá semmit.
Esetleg sajat tapasztalat? Minél több véleményt várok!
A válaszokat előre is köszi!
2016. máj. 31. 21:09
1/1 anonim válasza:
Pl a helyi újságkézbesítés, növénygondozás, kutyasétáltatás.
Legalább is, én ezekre gondoltam. Ha nagyon bevállalós vagy, és egy kicsivel több pénzt szeretnél kapni, akkor pakolás csomagolás, rakodás. De ezekkkel óvatosan nehogy megsérülj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!