14 éves lány létemre miért vágyom ennyire egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Akárhányszor elmegy mellettem egy szerelmes pár, vagy látom, hogy egy filmben/sorozatban összejön két szereplő (főleg, ha főszereplőkről van szó), kb összeomlok és azt érzem, 'nekem miért nem jön össze?' vagy 'mi a bajotok velem fiúk?' vagy 'mi a baj velem?'.2017. okt. 7. 20:39
2/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen te a jobbik eset vagy, ha magamhoz viszonyítalak. :DD
Hiszen te magára a kapcsolatra is vágysz. Én ugyan álmodozom róla, szeretem a romantikus dolgokat is,-bár ez hangulatfüggő- viszont egy kapcsolatba nem bírom beleképzelni magam.
Mindenki máskor érik meg erre. Ha te már érett vagy egy kapcsolatra, akkor miért ne?[persze csak ésszel :P]
15/L
3/3 anonim válasza:
14 évesen?
Hova sietsz?
A 14 éves fiúk még elég éretlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!