Ha választhatnál egy könyvet, amiben élhetnél, melyik lenne az?
Én azért választottam ezeket,mert imádom őket,és azért is mert az egyikben kihívás lenne élni,a másikban meg egyszerűen klassz.
Csak én vagyok kíváncsi,hogy vajon 2017-ben milyen lehet a varázstársadalom?
Nem..Ha én döntenék,nyilván nem mugli lennék,ez a kérdésem lényege.
Hogy ha te választhatnál.
Ilyen alapon itt, ebben az életben is választhatnál, hogy ki legyél: híres sztár, üzletember, hadvezér, stb.
Így lehet csak összehasonlítani egy könyvvel.
A Harry Potterben pedig elég rosszul járhatnál, azt ugye tudod? Még az a jobbik eset, ha gyorsan meghalnál... van ott sokkal rosszabb is.
Az életben valóban eldöntheted ki akarsz lenni.
Mert te alakítod minden egyes döntéseddel.
Viszont ez csak egy teoretikus kérdés volt.
A Harry Potter kétlem,hogy rosszabb világ lenne,mint a Walking Dead,de ha már ezt írtad,elfogadom a véleményed.
Írnál példát is,hogy a Harry Potterben miért lenne rosszabb élni?
"a Harry Potterben miért lenne rosszabb élni?"
Azért, mert bármikor, bárhol áldozatul eshetsz egy gonosz varázslatnak. Ez ellen nem véd a törvény vagy a rendőrség sem - csak magadat tudod megvédeni, HA te vagy a nagyobb varázsló, ÉS még szemfüles, előrelátó, fürge és gyors is vagy.
Ez pedig a középkor.
Én azért inkább egy törvényes világban élek, ahol éjjel is kimehetsz az utcára, vagy még az erdőbe is, és jó eséllyel nem történik semmi baj.
Látod,ebben igazad van.
Viszont,ahogy a mugli világban,úgy a varázsvilágban is vannak jó és rossz emberek.
Csak reménykednünk lehet,hogy nem futunk bele egy elmeháborottba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!