13 vagyok és szerintem fitymaszűkületem van, hogy mondjam el?
Szia, ezen én is átestem :)
Először is, időzítsd a dolgot nyári szünetre, akkor a suliban nem kell senkinek megtudni. Ez nem egy sürgős eset, ráérsz júniusban is, csak tartsd tisztán.
Tudom hogy cikinek érzed, de a szüleid szeretnek és nem fognak ezért kinevetni vagy cikinek tartani. Ha anyukáddal élsz, úgyse fogod tudni előtte titokban tartani. Apukád viszont segíthet hogy diszkrétebben kezeljenek a kórházban.
A lényeg, hogy tudom hogy cikinek érzed, de ez egy elég gyakori probléma, az orvos csak ásítani fog, senki nem fog furán nézni rád, olyan vagy az urológusnak mint egy fogorvosnak a lyukas fog. A műtétet is ott helyben végzik el a rendelőjében, nem tolnak be a műtöbe egy nagy csapat társaságában. A te eseted még épp csak kezdetinek tűnik, szóval nem is lesz valószínűleg semmilyen komoly beavatkozás.
Viszont ne várj vele sokat mert iszonyuan tud fájni...
Van ennél rosszabb is.
Szóval nyugodtan ultesd le a szüleidet hogy beszélni szeretnél velük...
Hidd el ők az egyetlenek akik segíteni tudnak
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!