RobiVrencsan kérdése:
Peugeot307 1.6Diezel,2004turbó probléma!?
Figyelt kérdés
Lendkerék és kuplung csere volt az autón, egy hétre rá vettem észre hogy füst jön a turbó mellől az alumínium ház alól,ahogy növelem a fordulatot egyre több füst szivárog! 2000 fordulattól már jól látható!Jelenleg angliaban vagyok, othon nem volt idom már megjavitatni, annyit tudtak mondani hogy "kuplung csere után amikor rakták össze nem csiszolták le a 2 felületet a füst "kimenetelnel",karc keletkezett és onnan jön a füst"!Most itt elvittem egy szervizbe és turbó cserét mondtak,ami idekint elég drága... Valakinek esetleg volt hasonló problémája vagy tudna segíteni?!(2700 km jöttem vele a teljesítmény nem változik csak füstöl.!)2017. szept. 27. 13:32
1/2 anonim válasza:
"kuplung csere után amikor rakták össze nem csiszolták le a 2 felületet a füst "kimenetelnel",karc keletkezett és onnan jön a füst"
Ezt az információt ki mondta? Csak mert mint "laikus" (autó elektronikával foglalkozom) én semmi közvetlen kapcsolatot nem látok a kuplung és a turbó között.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy peugeot szervizbe mondták, de gondolom könnyebb volt igy nekik...
2017. szept. 28. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!