Másnak is késnek a Foxpost automatába rendelt csomagjai?
Képzeld, nálunk meg az történt, hogy feladtam a csomagot és bíztam abban, hogy 1-2 nap alatt ér a célautomatába. Azonban késett. Ráadásul NEM értesítették a címzettet, hogy a csomag megérkezett az automatába: visszaküldték a raktárba. Próbáltam felhívni őket, de nem vették fel a telefont. Úgyhogy e-mailt írtam és arra kértem őket, hogy legyenek szívesek kézbesíteni a csomagot a címzett által kiválasztott automatába. 2 nappal később írt nekem a címzett, hogy megkapta a csomagot, csakhogy nem az általa kiválasztott automatába tették! El voltam képedve, hisz megadtam a pontos helyet.
Nagyon mérges vagyok. Hogy végezhettek ilyen hanyag munkát? Eddig sokszor használtam a Foxpostot és nem voltak vele gondjaim. EDDIG!
Talán hanyagolni is fogom jó ideig...
Foxpost-tal csak akkor küldj csomagot, ha irtózatosan türelmes, és egyben kalandvágyó vagy. Egy naptól tíz napig bármennyi lehet a szállítási idő...
Persze ezt elfelejtik megemlíteni, amikor feladod.
Az ügyfélszolgálat egy nagy nulla, telefonos ügyfélszolgálat Facebook-ra irányít, az meg vissza a telefonos ügyfélszolgálathoz.
Gyalázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!