Csak 12-14 évesig nézd meg ezt oké é, és tudom hogy ez szar ötlet de akkor csak kattints tovább jó!?
14 éves vagyok,de nállam nem itt kezdődik a hülyeség meg egyebek.Tökre szánalmas ha valaki iszik,hogy most akkor menő vagyok.
Mi megálltunk a tescoba oszt.kiránduláson.
Mindenki kotont meg tejszínhabot vett.
Nagyon cink.Aki meg lefeküdt a másikkal az meg nem mutogatta,hogy jajj van a kezembe egy nyavadt koton és akkor most menő vagyok -.-
Van aki meg lepedözőtt (ott voltam,de nem mentem a lepedő alá) és akkor ottis a kotonokat dobálták a paplan alá meg ilyenek meg pálinkás üveget és akkor a "kivülálló" csak azt látta,hogy "na valyon mit csinálnak?"
Na mind1.
SZÁNALOM TETŐFOKA minden ilyen dolog,dehát ezt kell szeretni.
Ennél jobban nem nagyon tudsz felkészülni.
Még nestis üvegbe tudtok sört önteni vagy termosz üvegbe.
Meg ne mutogassátok a buszon és felse fog tűnni senkinek sem,persze ha játszátok a fejeteket (gondolom erre megy ki az egész,de mind1) akkor meg számoljatok a lebukással,kicsapással,lenézéssel,szobafokásggal,becsület elbäszásával stb..
Ez benne van.De ha ezt kitaláltátok akkor válaljátok.
Meg nehogy már ilyenek írj:
"Jajj lepontozzlak"
És akkor milesz??
Látszik tényleg milyen érettek vagytok..pff..
Ha mar pialni akarsz ne foss a lebukastol.Mi Parizsban vettunk a carefourban (amibe a buszos is besegitett) 5 liter Heinekent meg 7 deci Martinit.Igen jol irtam Parizsban 5 liter Heineken meg 7 deci Martini + loptunk az Eifel toronynal meg egy fel liter Heinekent.Aztan kimasztunk a hotelnel az ablakbol es ejfel utan 3-ig jartuk Parizs kulvarosat ugy be voltunk allva hogy a mcdrivenal 46 euro ertekben vettunk kajat.Egyszoval rohadt jo volt es errol az egeszrol a tanarok semmit se tudtak/tudnak.Na de ennyit errol.Amugy meg siman le lehet bukni foleg sorrel meg palinkaval mert mind a kettonek eleg eros szaga van ha meg benyitnak a szobatokba akkor vegetek van.13 evesen eloszor mi halozsakba tettunk konyakot hogy ne torjon ossze.A nesteas uvegbe siman eszreveszik a sort.Es meg egy tanacs, alkoholra vagy alkohollal ne igyatok szensavas vizet vagy uditot, ergo nem tartom jo otletnek a boros kolat, a palinka meg egy kicsit eros, szerintem vigyetek valami gyengebbet mint pl. konyakot vagy gyomorkeserut ha szeretitek meg ha van penzetek.Asszem ennyi.
14/f
20:10-nek:
Lepedőzés? Az egyenlő az üvegezéssel? Vagy -és erre hajlok inkább- továbbfejlesztett változat?:D A mi generációnk még csak üvegezett vagy felelsz vagy mersz-et játszott ilyen idősen:D Ez durva...pedig nem vagyok öreg... Na mindegy, nem az én dolgom...
Szia!
Én 15F vagyok , és van egy új módszerünk. Fogsz egy kartonlapot ,lefújod feketére , méretre vágod , beteszed a piát a táskád aljába, kitömöd újságpapírral, rárakod a kartonlapot , megigazgatod. Ha belenéznek tök olyan , mint a táska alja. Mi most osztálykiránduláson csináltuk , de amikor forró lett a helyzet és komolyan átkezdték vizsgálni a táskákat kikaptuk a piát és elrejtettük egy ereszcsatornában. Ui: 13 évesen tényleg nem kéne még erőltetteni a "becsípést". Szerintem jópofa inni a táborban , de mi nem rúgtunk be , csak a hangulathoz hozzátartozott,és egyet ne feledj NEM ATTÓL LESZEL MENŐ ,HOGY RÉSZEGEN FETRENGESZ A FÖLDÖN.Szánalmas azért inni , mert azt gondolja valaki , hogy "hú de laza dolog"...
Én meg töröltetni fogom a kérdésed, te kis buta;))
35 éves 3 gyerekes anyuka:)
Pontozz nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!