Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak 12-14 évesig nézd meg...

Csak 12-14 évesig nézd meg ezt oké é, és tudom hogy ez szar ötlet de akkor csak kattints tovább jó!?

Figyelt kérdés
13 éves diák vagyok ,5 napos erdei iskolába viszünk egy kis piát.Tudom őrült vagyok de nem érdekel!!!Sok piát viszünk ez a lényeg és mindenkinek annyi jut,hogy jókedvig becsípjen.Ez a célunk és kész.Ha nem tetszik ...bal fölső sarok ,katt.Az a bajom hogy félek hogy lebukunk.A sört a törölközőbe csavarva visszük be,a boroskólát kólának álcázzuk,a pálinkát ásványvíznek álcázzuk.Veszélyelhárítási ötlet?!!!Csak okos és jófej kamaszok válaszát várom.Ha szidsz akkor lepontozlak.Úgyse tudsz lebeszélni róla.
2010. máj. 27. 17:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Mit kell azt takargatni?Nálunk a srácoknak zsebben volt a laposüveg és már a buszon ittak,meg sört bontottak a hátunk mögött.Ha elég felelősek és nagyok vagytok az iváshoz,akkor elég felelősek és nagyok vagytok akkor is,amikor lebuktok.
2010. máj. 27. 17:38
 2/24 anonim ***** válasza:
80%

12 vok. muszáj piát vinni? sztem nagy hülyeség, úgy látszik nagynak akartok tűnni. szted így menőbb leszel??

azok az okosak, akik tudják elrejteni a piát... XD

és nyugodtan lepontozhatsz. kíváncsi vok, milyen ötletek születnek... :D

2010. máj. 27. 17:39
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Amiket leírtál, azon kívül nem igazán van más elrejtési mód. Valóban, ha 13 évesen nagynak érzitek magatokat ahhoz, hogy igyatok, akkor viselnetek kell a következményt is, ha lebuktok. Ált. igazgatói szokott ezért járni, de ha ügyesek vagytok, akkor megúszhatjátok, csak akkor igyatok, amikor meg volt az esti vizit és a tanár is lecsendesedett.

Ez a lepontozásos dolog nagyon de nagyon gyerekes, valahogy nem fér össze a 'nagy vagyok és inni akarok' dologgal. Ezen kicsit gondolkozz el :)

2010. máj. 27. 17:43
 4/24 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg a sörös üvegeket berakhatjátok a ruháitok közé, ott se nagyon veszik észre.Vagy energiaitalos üvegekbe áttöltitek és abban viszitek.Vagy olyan üvegbe rakjátok, ami nem látszik át, esetleg még jó ötlet lehet a termosztát, abba sok fér és nem is látszik.Más ötletem most nincs, de egy kis megjegyzést én is tennék.Felesleges a pia ha jó társaságban vagy akkor piálás nélkül is jól érzitek magatokat.
2010. máj. 27. 17:47
 5/24 anonim ***** válasza:
51%

Tavaly osztálykirándulás előtt mi is azt beszéltük,hogy tudunk piát vinni.De végül 1napos kirándulásra mentünk és így nem tudtunk vinni,mert a szüleink leb.sztak volna,ha iszunk.Az meg ugye látszik,mert ha többnapos akkor kipihenjük és nem gáz,de így...

Mi úgy beszéltük meg,hogy ásványvizes üvegbe házi pálinkát,vodkát vagy martinit öntünk.Ez mind átlátszó,mint a víz.Kólás üvegbe bort (+ sima kólát is vittünk volna külön,így több vadász lett volna:D).Ice teás üvegbe sör.

Mi ezeket akartuk vinni és úgy oldottuk volna meg,hogy papucsot,másik cipőt szatyorba teszünk és úgy a táskába.És a szatyorba kis nejlonba bele a piát,a szatyrot összekötni.Ha a tanár megkérdezte volna,hogy mi az azt mondtam volna,hogy a másik cipőm meg a papucsom,de van szaga,úgy hogy inkább ne nézze meg.

A törölközőbe csavarás is jó ötlet.

Egyébként ha kicsit is bízik bennetek az of. akkor mondjuk nem szagolja meg az üvegeket,ha még is gáz van,mert lebuktok.

De ha valaki nagyon vagány akkor ha le is buktok el sütheti egy poénnal,pl. tanárnő mit kér?Van vadász,házi pálinka,sör,vörösbor?

Bár az talán nem lenne túl jó pont nála.

Viszont,ha őszintén elmondjátok,hogy csak kicsit szeretnétek inni,hogy mégjobban érezzétek magatokat és nem berúgni,talán nem kaptok nagy büntetést.

Remélem tudtam segíteni!

15/L

2010. máj. 27. 17:47
 6/24 anonim válasza:
60%
Nagy lány vagy,old meg!
2010. máj. 27. 18:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsóét,nagyon ötletes.Igyekszem nem lebukni,szorítsatok.Júni 7.
2010. máj. 27. 18:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: Nem azért van ez az oldal hogy megkérdezzünk biz. dolgokat???......
2010. máj. 27. 18:14
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

szorítok h lebukj. sorry ( ez angolul a bocsi, úgy kell mondani h szorri . jaaaj bocsiii... te már nagy lány vagy )

ez szánalmas kis ri**b@nc lehetsz.... hüly*e pics@... jjaaaj miket beszélek!!! Lefogsz pontozni!!! Húúúúúúúú....

16L

2010. máj. 27. 18:18
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
B@szki 13 évesen iszogassatok csak málnaszörpöt -.-"
2010. máj. 27. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!